Stai conectat:      Blogul lui Patraru  |  Site-ul foloseste cookies. Navigand, esti de acord cu folosirea.

autor: 

Cine tace consimte!

Sacoşa electorală – o strategie de tot rahatul

Postat in data de 25 Feb 2012 - 07:22 ; Ultima actualizare: 23 Feb 2012 - 21:28  - Font size: 

Inscrie email la newsletter:
        

În timp ce USL anunţă cu mândrie că până la jumătatea lui martie va prezenta numele tuturor candidaţilor, pedeliştii nu aşteaptă să-şi afle adversarii şi lucrează cu spor la achiziţia de voturi. Cum cash-ul se dă doar în ziua alegerilor, momentan se practică metoda trocului, martorii lui Băsescu oferind cu spor şi generozitate sacoşe cu alimente, în schimbul voturilor celor mai hămesiţi dintre români.

Vă povesteam noi de încurcătura în care s-au aflat pedeliștii, nevoiți să mai redirecționeze din șpăgile electorale și către oamenii afectați de codul portocaliu. Momentul a fost depășit cu bine, stimați telespectatori, iar acțiunile de mituire au putut fi reluate după o pauză de doar câteva zile, atât în Ploiești, cât și în alte localități din Prahova, unde oamenii cu bani știu că vremea vorbelor e în campania care va începe peste câteva luni. Acum, e timpul faptelor.

Dacă-n orașul lui Volosevici se împart sacoșe cu pâine, smântână și-un mezel d-ăla injectat cu toate prostiile, o acțiune similară a fost semnalată și în comuna Blejoi, unde Daniel Neagoe a început să bată la porțile oamenilor cu capul, având mâinile ocupate cu sacoșe electorale. Omul se prezintă deja drept candidatul PDL pentru Camera Deputaților și a găsit metoda prin care să rămână bine fixat în memoria alegătorilor, mai mulți oameni reclamând că au avut de suferit după ce au consumat produsele primite cadou. Primarul comunei susține că va face reclamații pe această temă și va cere niște controale, probabil pentru a afla dacă el poate să consume fără grijă conservele de pate de ficat și de carne sau pișcoturile împărțite de Neagoe. Abil tipul ăsta care-n mai 2010 era numit director general la Poșta Română, trebuie să recunoaștem, pentru că oamenii trimiși să stea pe veceu de câteva ori într-o zi se plictisesc teribil și citesc tot ce le pică-n mână, deci se vor uita bine la moaca și numele candidatului, tipărite pe un calendar îndesat în sacoșele cu pricina. Păcat că omul nu beneficiază și de niște sloganuri memorabile. „Neagoe – deputatul care tace și face împrăștiat”, „Zi USL și trage apa!” sau „Tranziție ușoară, cu PDL!” sunt doar câteva dintre ideile care ne-au venit pe loc. Cum alea geniale ne vin de obicei când stăm pe budă, trebuie doar să așteptăm să ajungă și pe strada noastră ajutoarele partidului portocaliu, aflat în plin cod maroniu, dacă ar fi să ne luăm după ultimele sondaje…

Alma și Cornel

 

 • diaconul

  In mediul postasesc omul are un nume si-un renume -Maidanezul! Se zbate intre mediocritate si mitocanie, atrage in capcane profesio-amoroase diverse creaturi de proasta speta, practicante a unei meserii stravechi ajunse pe scaune de director prin grija acestui “deputat care face imprastiat” Ar fi interesant de anchetat de unde are boschetarul bani, cand pana acum cateva luni se plangea prin presa ca este sarac lipit pamantului ! Dar dupa pungile pe care le imparte (chiar cu termene depasite) si dupa noua garderopa a amantei executiv, e posibil sa fi mostenit ceva gras, tip tanti Tamara!

 • gardianul

  Ca sa imparti pungi cu mancare stricata la viitoarele alegeri, nu-i abilitate ci prostie! Si dupa cum se aude omul nu are prea mult creer, in schimb are multa slugarnicie fata de blonda sefa de la Camera. Si ca sa fie pe acelasi ton cu seful suprem, directorasul postas si-a tras amanta devotata,din ograda proprie, careia ii canta in struna….Si ea ii canta…
  Probabil ca problema cu reactiile stomacale ale alegatorilor provine de la “economiile” pe care le fac conducatorii Postei Romane in scopul realizarii ‘profitului’ la POSTA ! E posibil ca in urmatoarele luni sa se amplifice actiunea de realizare a unor contracte comisionate mai cu spor, astfel incat sa poata fi cumparate produse ‘in termen’. Daca mai au timp, pentru ca se anunta o primavara fierbinte, postasii fiind satui de jefuirea lunara a banilor lor de catre clica de fanarioti portocalii, care fac imprastiat pe holurile din bulevardul Dacia.

 • ionescu c

  Companie debusolata ,salariati debusolati, furati si haituiti ! Un neica nimeni propulsat director, propus, apoi ,de catre un partid muribund, deputat! Prea mult prea murdar, prea rau pentru acest popor. Va urma , sigur o ancheta asupra provenientei banilor, asupra abuzurilor in folosirea mijloacelor Postei si se va scoate la lumina imoralitatea unor individe, inalte persoane din conducerea Postei, fripuriste, care il sprijina, si-i alina siguratatea !

 • chereanu p

  Cine este acest Neagoe ? N-a auzit nimeni de el. Citesc ca are si amanta in Posta, director, sau amante, ma rog. Nu cred ca-i semnificativ! Problema este cine pe cine dezbraca si unde ! Intrebarea este cine face sacosele, el sau amantele? Depine de sarcina de partid!